Gratis verzending vanaf € 24,95
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Lockdown

O jee, weer een lockdown. Helaas moeten ook wij tot vrijdag 14 januari de deuren weer sluiten. Poeh na de schrik, balen, bijkomen, slikken en doorgaan. Omdat de pre spring op het punt staat binnen te komen, hebben we de wintercollectie verder afgeprijsd naar 50% korting.

De korting is aangepast in de webshop en deze is natuurlijk 24/7 open. In het menu kun je kiezen voor afhalen in de winkel, maar we willen het ook best even langsbrengen. Laat het maar weten.
We zijn sowieso elke ochtend in de winkel en zullen natuurlijk op social media weer zo veel mogelijk mooie combinaties laten zien.

Ook zullen we weer paskratten rondbrengen. Een paskrat is een krat vol mooie en verrassende outfits die we speciaal voor jou samenstellen en bij je thuisbrengen. Thuis pas je op een geschikt moment alles even lekker door. Zit er wat leuks voor je bij? Dan haal je de kaartjes eraf en stopt deze in het zakje. We halen alles weer op en sturen je een betaallinkje. Zo heb je thuis een leuk pasfeestje en scoor je toch een top outfit.

En verder… stay tuned. We gaan deze week brainstormen over wat er wel kan.

We zijn te bereiken via:

Social media:
https://www.facebook.com/fialiakinderkleding
https://www.instagram.com/fialia_kinderkleding/

Mail
info@fialia.nl

Telefoon
085 - 273 51 09 (maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur)

FiaLia Kinderkleding - Nieuws
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok