Gratis verzending vanaf € 49,-
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Kermis in Stiens: een belevenis voor iedereen

STIENS - Het gezellige centrum van Stiens staat van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei weer in het teken van de jaarlijkse kermis. Aan iedereen is gedacht, zo blijkt des te meer uit het nieuwe initiatief de 'prikkelarme kermis'. FiaLia Kinderkleding is tijdens de kermis gewoon geopend. Op de afbeelding kun je zien waar je kunt parkeren. Bezoekers kunnen genieten van tal van attracties zoals onder meer de booster, zweef, schiettent, skee ball, botsauto’s, tropical flight, lucky cranes, touwtje trekken mini golfbaan, trampoline en de vliegtuigjes. Bovendien houdt men tijdens de kermis speciaal rekening met de wens van vele cliënten van zorginstelling Talant.

Prikkelarme kermis
De jaarlijkse kermis van Stiens opent dit jaar, op donderdag 9 mei van 14.00 tot 16.00 uur, met een zogenaamde ‘prikkelarme kermis’. Kermis, dat is lawaai, licht en actie, maar niet tijdens de prikkelarme kermis. Dan gaan twee uur lang de geluidsinstallaties uit, worden de lichten gedimd en worden (draai)snelheden van de attracties aangepast. Daarmee gaat een kermisdroom in vervulling voor vele cliënten van zorginstantie Talant. Ook in bij ons in de winkel is de radio uit tijdens deze uurtjes. 

De prikkelarme kermis is een initiatief van Stichting Kermis Leeuwarderadeel, Talant en de kermisexploitanten. Ieder draagt een steentje bij om er voor de cliënten een onvergetelijke middag van te maken. Zo verzorgt Talant de begeleiding, verrast Stichting Kermis Leeuwarderadeel de cliënten met een oliebol, stelt de FNP drinken beschikbaar, trakteert Café De Kern op ijsco’s en zorgen de kermisexploitanten voor een onvergetelijke beleving. De prikkelarme kermis is uitsluitend voor cliënten van Talant. Vanaf 16.00 uur is de kermis voor iedereen geopend.  

Een compleet dagje uit
Tijdens de kermis in Stiens geniet je niet alleen van allerlei attracties plus het smullen bij de snoep- en oliebollenkraam. Een dagje naar de kermis is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan de diverse winkels en horeca in het sfeervolle centrum van Stiens. Kortom: een belevenis voor jong en oud. Het centrum van Stiens staat deze week nog eens extra in het teken van gezelligheid met de Stienzer Keatsdagen. Kaatsen, verrassende avondprogramma’s, diverse bands en nog veel meer. Vanuit de kermis loop je er zo naartoe.

Openingstijden kermis
Donderdag 9 mei: 14.00 tot 16.00 uur (uitsluitend voor cliënten Talant) en 16.00 tot 23.00 uur.
Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei: 13.00 tot 24.00 uur.
Zondag 12 mei: 13:00 tot 22.00 uur.

 
FiaLia Kinderkleding - Nieuws
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp