Gratis verzending vanaf € 24,95
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Nieuwe outfit tijdens de lock down?

Helaas moesten wij per 15 december, ivm het coronavirus, onze deuren tijdelijk sluiten. 
Maar niet getreurd we kunnen iedereen nog steeds van een mooie outfit voorzien!!

Vanaf 3 maart mogen wij op afspraak mensen verwelkomen in de winkel. Dat vinden we super leuk, dus we maken er een feestje van. We nemen alle tijd en of je nu komt voor alleen een shirtje of een complete outfit, voor nieuwe collectie of uitverkoop, dat maakt ons niet uit. Ook als je een kraamcadeautje wilt uitzoeken, ben je van harte welkom. Maak dus snel een afspraak zodat we je weer kunnen verwelkomen aan de Langebuorren 45.
Wij zijn bereikbaar via:

Telefoon: 085 - 273 51 09 (Let op 085 ipv 058)
Mail: info@fialia.nl
Contactformulier: https://www.fialia.nl/contact
Facebook: https://www.facebook.com/fialiakinderkleding
Instagram: https://www.instagram.com/fialia_kinderkleding/

Maar is het thuispassen eigenlijk wel goed bevallen? Dan maken we met alle plezier een paskrat. Aan de hand van een klein vragenlijstje zoeken we naar wens een aantal complete outfits voor je uit en brengen dit, binnen een straal van 15 km, bij je langs. Je mag alles thuis doorpassen op een moment dat het jou past. Een keuze gemaakt? Haal de kaartjes van het kledingstuk af en doe dit in het zakje. De kleding die je niet wilt doe je weer in het kratje samen met het zakje met kaartjes. Je mag het kratje terugbrengen bij de winkel of we halen het weer even op en we rekenen later met je af. Dit mag door het bedrag over te maken, maar we kunnen ook een tikkie sturen. 
Proberen? Stuur ons een berichtje via de mail (info@fialia.nl), telefonisch (06-57580079), via facebook of Instagram. Graag willen we het volgende van je weten zodat we een top outfit kunnen samenstellen:

  • voor wie? (meisje/jongen)
  • kledingmaat
  • leeftijd
  • pasvorm (bijvoorbeeld super smal of juist ietsje breder)
  • type (stoer, sportief, klassiek, enz.)
  • kleuren ogen en haar
  • favoriete kleur 
FiaLia Kinderkleding - Nieuws
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp