Gratis verzending vanaf € 49,95
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Menu

Kleurrijke actie Verrassend Veel Stiens

 

Het is zomervakantie en dat mag gevierd worden! Daarom krijg je tijdelijk bij aankoop van een artikel bij de meeste winkeliers in het centrum van Stiens een vrolijke strandbal cadeau!

De actie is een initiatief van OVL onder de noemer 'Verrassend Veel Stiens'. Deze inmiddels bekende slogan staat dan ook herkenbaar op de strandbal. Als ambassadeur van ons ondernemende dorp Stiens dagen we je uit om een verrassende foto met de bal te maken. Dat kan gewoon thuis in de achtertuin, op je vakantieadres, aan het strand, bij het zwembad of misschien zelfs wel op de Eiffeltoren. Geef je fantasie lekker de ruimte! Plaats jouw ludieke foto op social media met #verrassendveelstiens en tag @stiens.frl en wie weet win jij een van de cadeaubonnen die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers van centrum Stiens.

De winnaars worden bekend gemaakt in de week van 29 augustus t/m 3 september. Tip: voorkom teleurstelling, de voorraad is beperkt dus op = op!

 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok