Gratis verzending vanaf € 24,95
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Hoera, de deuren mogen weer open!

Hoera, vanaf woensdag 26 april mogen wij de deuren van de winkel weer wagenwijd open zetten. De lockdown is voor ons voorbij. Er zijn nog steeds een aantal regels waar wij ons aan moeten houden. Zo is onze winkel 130m2 en en is er genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden. De andere regels zijn wel bekend en worden dan ook toegepast bij FiaLia, handen desinfecteren bij binnenkomst en blijf thuis als je klachten hebt. We kunnen ze onderhand wel dromen. FiaLia is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Positief als we zijn, heeft de lockdown ook mooie dingen opgeleverd die we ook nu doorzetten. Het thuis-pas-krat, privé shoppen, kraamcadeautjes en/of cadeaubonnen opsturen zijn enkele voorbeelden die allemaal mogelijk zijn bij FiaLia.  

Privé shoppen
Vind je het prettig om de winkel even helemaal voor jezelf te hebben? Dat kan! Of je nu komt voor alleen een shirtje of een complete outfit, voor nieuwe collectie of uitverkoop, dat maakt ons niet uit. Ook als je een kraamcadeautje wilt uitzoeken, ben je van harte welkom. We maken tijd voor je vrij en maken er een feestje van. Dit kan op maandag, zondag of op een avond na 18.00 uur. Maak dus snel een afspraak. Zie onderstaand voor alle gegevens.

Thuis-pas-krat
Er zijn kinderen die een hekel hebben aan winkelen. Dan is het thuis-pas-krat de oplossing! Aan de hand van een klein vragenlijstje zoeken we naar wens een aantal complete outfits voor je uit en brengen dit, binnen een straal van 15km, bij je langs. Woon je verder dan 15km van de winkel dan mag je ook een kratje ophalen. Je mag alles thuis doorpassen op een moment dat het jou past. Een keuze gemaakt? Haal de kaartjes van het kledingstuk af en doe dit in het zakje. De kleding die je niet wilt doe je weer in het kratje samen met het zakje met kaartjes. Je mag het kratje terugbrengen bij de winkel of we halen het weer even op en we rekenen later met je af. Dit mag door het bedrag over te maken, maar we kunnen ook een tikkie sturen. 
Proberen? Zie onderstaand voor alle gegevens.
Graag willen we het volgende van je weten zodat we een top outfit kunnen samenstellen:

  • voor wie? (meisje/jongen)
  • kledingmaat
  • leeftijd
  • pasvorm (bijvoorbeeld super smal of juist ietsje breder)
  • type (stoer, sportief, klassiek, enz.)
  • kleuren ogen en haar
  • favoriete kleur

Kraamcadeautje of cadeaubon bezorgen 
Is er een kleintje geboren of is er iemand jarig, maar ben je niet in de gelegenheid langs te gaan? Geen probleem! Wij bezorgen een cadeau of cadeaubon binnen het gestelde budget bij de gelukkige thuis. We pakken het mooi in en schrijven een kaartje met jou boodschap en naam. Ook voor bedrijven verzorgen we dit graag en sturen achteraf een factuur.

Telefoon:                    085 - 273 51 09 (Let op 085 ipv 058) tijdens openingstijden.
App:                           06-57580079 (24/7)
Mail:                          
info@fialia.nl
Contactformulier:      
https://www.fialia.nl/contact
Facebook:                  
https://www.facebook.com/fialiakinderkleding
Instagram:                  
https://www.instagram.com/fialia_kinderkleding/

Wij, Margriet, Laura en Lia,  hebben er weer zin in en verwelkomen jullie graag op welke manier dan ook!

FiaLia Kinderkleding - Nieuws
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp